Rotary Kulübü'nden asamble

Rotary Kulübü

Bandırma Rotary Kulübü gecesine guvarnör de katıldı.




Haber  Önder BALIKÇI


Rotary Kulübü 2440. Bölge'nin asamblesi, kentimiz Eken Prestige Oteli'nde gerçekleşti. Ardından düzenlenen geceye Belediye Başkanı Sedat Pekel ve eşi Feride Pekel'in yanı sıra 2440. Bölge Guvarnörü Ahmet Gürmeriç ve eşi Ayten Gürmeriç, Guvarnör Yardımcısı Yakup Bardakçı da katıldı. Açış konuşmasını kentimiz Rotary Kulübü Başkanı Osman Muslubaş'ın yaptığı gecede düşüncelerini açıklayan 2440. Bölge Guvarnörü Ahmet Gürmeriç, dünyanın en geniş katılımlı sivil toplum örgütü olarak nitelendirdiği Rotary Kulüpleri'nin, hem yöreleri, hem de dünya için karşılıksız hizmet ürettiğine dikkati çekerken, şunları söyledi:

Rotary Kulübü, açlık, yoksulluk ve savaşların olmadığı bir dünya için mücadele veriyor. Temel ilkesi ‘kendinden önce hizmet' olan Rotary'in amaçları arasında uluslararası boyutlu hizmet ve dünya barışının geliştirilmesi bulunuyor. Her şeyden önce bizi, biz yapan değerlere sahip çıkarsak, çok daha saygın ve etkin hizmet etme olanağına sahip oluruz.”

Gürmeriç, 2011-2012 döneminde uluslararası Rotary'nin üç ana vurgusunun, aile”, güzel işlerin devamının sağlanması” ve değişim” olduğunu sözlerine ekledi.


İki yeni üye Rotary saflarında
Gecede, Bandırma Rotary Kulübü saflarına iki yeni üye daha katıldı. Burak Erşen ve Dişhekimi Semih Sert'in Rotary Kulübü rozetlerini, 2440. Bölge Guvarnörü Ahmet Gürmeriç taktı. Rotary Kulübü Başkanı Osman Muslubaş, üyeliğe alınan Erşen'in danışmanlığını Ahmet Kargı, Sert'in danışmanlığını ise Erdoğan Çıkrıkçı'nın yapacağını açıkladı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli